Zoeken naar welk rijbewijs voor scooter

 
welk rijbewijs voor scooter
 
Rijbewijs
Rijbewijs
Rijbewijs?
Elektrische scooter Voor een elektrische scooter klasse A, tot 25km/u moet u minstens 16 jaar zijn en heeft u geen rijbewijs nodig. Voor een elektrische scooter klasse B, tot 45km/u moet u minstens 16 jaar zijn en hoeft u een rijbewijs Bromfiets AM behalen. Lees meer
aanmelden google
Het Motorrijbewijs in België U.
Het Rijbewijs Voor Motorfietsen. Achterhaal welk type van gemotoriseerde tweewieler je, op basis van je leeftijd, mag besturen en welk rijbewijs je moet behalen. U bent jonger dan 16. Je zal nog even geduld moeten oefenen voor je met een gemotoriseerde tweewieler op de openbare weg mag. Rijden op privéterrein mag wel. Zodra je 15 jaar en 9 maanden bent, kan je je theoretisch examen afleggen om het rijbewijs AM te behalen. Daarmee kan je een bromfiets, een scooter, een lichte motorfiets of een lichte vierwieler max.
euro
VERSCHIL KLASSE A KLASSE B RIJBEWIJS AM Gratis Rijbewijs Online.
Helm verplicht voor bestuurder en passagier. Nodige documenten voor een bromfiets. Een bestuurder van een bromfiets moet volgende documenten bij zich hebben.: Identiteitskaart origineel en dus geen kopie. Geldig rijbewijs AM origineel en dus geen kopie enkel voor bromfiets klasse B.
persoonlijke lening
Reglementering motorrijbewijs Rijbewijs AM, A1, A2, A ADMB.
Vanaf 1 mei 2013 bestaat er geen voorlopig rijbewijs meer voor deze categorie. Om met een bromfiets of scooter van max 50 cc en een maximumsnelheid van 25 km/u te rijden, heeft u geen rijbewijs nodig. Wie een rijbewijs B heeft, mag ook met bromfietsen en scooters van de AM-klasse rijden.
poort
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? Rijksoverheid.nl.
Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Welk rijbewijs heb ik nodig om op een brommer, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te rijden? U heeft een bromfietsrijbewijs nodig om op een bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets of brommobiel te mogen rijden. Heeft u een autorijbewijs rijbewijs B of motorrijbewijs rijbewijs A? Dan krijgt u het bromfietsrijbewijs rijbewijs AM automatisch bijgeschreven op uw rijbewijs. Rijlessen voor bromfietsrijbewijs volgen en examen aanvragen.
Alle motornieuws in België Rijbewijs.
Die leeftijdslimiet wordt verminderd tot 22 jaar voor wie minimum al twee jaar een rijbewijs A2 heeft. Er is geen rijbewijs vereist om een brommer of een scooter van maximum 50 cc die niet sneller gaat dan 25 km/u, te besturen.
Brommerrijbewijs VAB-Rijschool.
Opgelet: je mag niet met je eigen bromfiets naar het examen rijden, aangezien je geen voorlopig rijbewijs hebt. Stap 4: Haal je Rijbewijs AM af. Geslaagd voor je examen? Ga met het document Aanvraag om een rijbewijs dat je in het examencentrum kreeg naar het gemeentebestuur.
Rijbewijs voor motor: welk heb ik nodig? AG Insurance.
Om deze functie te activeren moet u cookies aanvaarden voor het delen van gegevens met derden. Ontdek de bijbehorende producten. Bekijk het volledige overzicht. Laatste Wijziging: 31 juli 2017. Welk rijbewijs hebt u nodig om met een motor te rijden?

Contacteer ons