Op zoek naar subsidie elektrische scooter?

 
subsidie elektrische scooter
 
KIA, MIA en Vamil Regeling elektrische scooters TrendEwheels Groningen.
U bent hier. Belasting en subsidie regelingen. KIA, MIA en Vamil Regeling elektrische scooters. Belastingvoordeel voor elektrische scooters met lithiumaccu. Omdat de e-scooter met lithiumaccus nóg milieuvriendelijker is dan de versie met loodaccus, heeft de Nederlandse overheid besloten dat deze bedrijfsinvesteringen in aanmerking komen voor een aantrekkelijke belastingaftrek. Naast de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek KIA, zijn er ook de zogenaamde MIA-regeling Milieu Investeringsaftrek en Vamil-regeling Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen welke beiden als doel hebben om Nederlandse ondernemers te stimuleren om te investeren in een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Beide regelingen zijn ontwikkeld door Agentschap NL voormalig SenterNovem en worden uitgevoerd door De Belastingsdienst. De hoogte van het aftrekbedrag is afhankelijk van het bedrag dat de ondernemer betaalt aan inkomsten of vennootschapsbelasting. Meer informatie over beide regelingen kan hier gevonden worden. Hoe werkt de subsidieregeling? Het aanvragen van MIA en Vamil is heel eenvoudig. De ondernemer hoeft slechts één dubbelzijdig formulier in te vullen. Voor het aanvragen van MIA en Vamil is geen accountantsverklaring nodig. De belangrijkste voorwaarden zijn.: De aankoper van een electrische scooter betaalt inkomsten of vennootschapsbelasting.
aanbieding elektrische fiets
Subsidie voor snorfietsbezitters die overstappen op schoner alternatief AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Voor een gewone fiets is de korting 250 euro, voor een elektrische fiets is een subsidie van 450 euro beschikbaar en voor een elektrische variant van de brom of snorfiets zelfs 750 euro. De subsidie kan in heel 2019 aangevraagd worden, tenzij het potje eerder leeg is. Lees ook: Honderd boetes per week voor vervuilende brom en snorfietsen. Het laatste nieuws. Overval op installatiebedrijf in Westpoort. Frenkie de Jong over zijn dansende mascotte: Hij zat helemaal in de euforie. D66 pleit voor meer openbare toiletten: Baas over eigen blaas. Grote digitale televisiestoring bij meerdere providers. 23 ontwerpen voor kunstwerk Van der Laan op Mercatorplein. Inbrekers haarscherp in beeld tijdens inbraak op Zeeburgereiland 27717. Uurtje werk: vijftig fietsers krijgen boete voor door rood fietsen op Raadhuisstraat 12999. Fietser bespuugd en taxichauffeur mishandeld na aanrijding door scooter 9858.
elektrische auto prijzen
Elektrische scooter Rotterdam Mango Mobility.
Welke winkel u van Mango Mobility ook binnenstapt, de manager heeft de koffie altijd voor u klaarstaan. Bij Mango Mobility zult u de perfecte elektrische scooter Rotterdam zeker vinden. Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's' over.: Beste elektrische scooter. Test elektrische scooters. Subsidie PGB / WMO.
SEO bureau
Subsidie Stimulering schoon vervoer Gemeente Amsterdam.
Als alle documenten binnen zijn, hoort u uiterlijk binnen 8 weken of u de subsidie krijgt. U ontvangt de subsidie in de vorm van een waardebon die op uw naam staat. Met de bon kunt u binnen drie maanden na uitgifte een fiets, e-bike of elektrische snor of bromfiets naar keuze aanschaffen.
vochtbestrijding antwerpen
Subsidieregeling voor elektrische scooters in Limburg.
Inwoners van de zes grootste gemeenten in Limburg komen in aanmerking voor subsidie voor de aanvraag van een elektrische scooter. Maar liefst 30 procent bij aanschaf van een elektrische scooter, met een maximum van 700 euro, wordt op deze manier door de provincie vergoedt.
snelste elektrische fiets
Den Haag FM Ton extra subsidie voor elektrische scooters en fietsen voor ondernemers.
Bezorgdiensten, zorgverleners, pizzakoeriers, makelaars en aannemers rijden jaarlijks duizenden kilometers met hun benzinescooters of auto, maar maken nog maar weinig gebruik van elektrische voertuigen. De gemeente geeft maximaal 1.500 subsidie voor elke schone scooter, high speed elektrische fietsen of elektrische bakfiets.
Audio
Subsidie voor een elektrische twee of driewieler Stad Gent.
Subsidies voor milieuvriendelijke projecten. Subsidie voor een elektrische twee of driewieler. Listen to this page. Subsidie voor een elektrische twee of driewieler. Gentse ondernemingen krijgen een subsidie voor een elektrische twee of driewieler bij vernietiging van een oude scooter of bromfiets.
Nederland Elektrisch Subsidies en regelingen.
Ondernemers in Den Haag konden tot 1 januari 2019 een volledig elektrische bestelauto kopen met subsidie. Dat mocht een tweedehands of nieuwe auto zijn. Bij aankoop van een tweedehands auto gaf de gemeente 3.000 euro subsidie, bij aankoop van een nieuwe auto was het bedrag 5.000 euro.

Contacteer ons