Meer resultaten voor rijbewijs categorie a

 
rijbewijs categorie a
 
Rijbewijs
EEN RIJBEWIJS A1 A2 OF A BEKOMEN RIJBEWIJS A/A1/A2 Gratis Rijbewijs Online.
Het vroegere" rijbewijs A beperkt vermogen" maximumvermogen 25 kW/34 pk en een vermogen/gewichtsverhouding van maximum 016, kW/kg wordt gelijkgesteld aan de categorie A2. Als je voor het vroegere" rijbewijs A beperkt vermogen" zie hierboven al een voorlopig rijbewijs haalde voor 1 mei 2013, kan je rechtstreeks en vanaf 18 jaar de praktische examens afleggen voor het rijbewijs A2, op voorwaarde dat je binnen de geldigheidsduur van één jaar voor het voorlopig rijbewijs blijft.
zandstralen
voorlopig rijbewijs Gemeente Puurs.
Dit voorlopig rijbewijs krijg je na een geslaagd theoretisch examen, eventueel verplichte uren rijschool en geslaagd examen privéterrein voor de categorie groep A. Voor de categorie C en D is een geneeskundige schifting nodig, dit krijgt men na medische controle door een arbeidsgeneesheer.
student
Welke rijbewijzen rijbewijscategorieën zijn er? Rijksoverheid.nl.
De rijbewijscategorieën voor motorvoertuigen zijn.: A, A1 en A2: motorrijbewijs.; AM: rijbewijs voor bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets en brommobiel.; BE en B code 96: rijbewijs voor auto B met aanhanger.; CE: rijbewijs voor vrachtwagen C met aanhanger.; C1: rijbewijs voor lichte vrachtwagen gewicht tussen 3.500-7.500 kilo.; C1E: rijbewijs voor vrachtwagen C1 met aanhanger.; D: busrijbewijs vervoer van meer dan 8 personen.; DE: rijbewijs voor bus D met aanhanger.; D1: rijbewijs voor kleine bus vervoer van 8-16 personen.; D1E: rijbewijs voor kleine bus D1E met aanhanger.; Met het gewicht wordt de toegestane maximummassa bedoeld. Dit is het lege gewicht het maximale laadvermogen. Geslaagd voor ander soort rijbewijs: bijschrijven. Als u bent geslaagd voor een rij-examen, toont u dat aan met uw rijbewijs. Op uw rijbewijsdocument moeten daarom al uw rijbewijzen staan. Heeft u al een autorijbewijs, maar slaagt u nu ook voor een vrachtwagenrijbewijs? Vraag dan een nieuw rijbewijsdocument aan. De nieuwe categorie wordt dan op het rijbewijspasje bijgeschreven.
samenvoegen kredieten simulatie
Categorie C C1 Rijbewijs SBAT.
Maak een afspraak. Maak een afspraak. Categorie C C1. Categorie A1/A2 A. Categorie C C1. Categorie CE C1E. Categorie C C1 VAK. Categorie CE C1E VAK. Categorie D D1. Categorie DE D1E. Categorie D D1 VAK. Rijbewijs voor de categorie C.:
lening
Rijbewijs, categorie B Gemeente Olen.
Rijbewijs, categorie B. Een rijbewijs categorie B heb je nodig om een gewone auto te mogen besturen. Deze wagen heeft een maximale toegelaten massa van niet meer dan 3.500 kg en is bestemd voor vervoer van maximum acht personen, bestuurder niet inbegrepen.
Voorlopig rijbewijs Zutendaal.
afleggen van een praktisch examen ten vroegste na 3 maanden, met de rijschool. de houder van een voorlopig rijbewijs model 18, mag vergezeld worden door één persoon van minstens 24 jaar die ook houder is van een rijbewijs B. Model 36: enkel voor categorie B.
Rijbewijs Nederlands.
Categorie B automatische schakeling: 1 of 2 begeleiders categorie AM, A en A 25 kw of 016kw/kg, C1 en C, D1 en D, BE, CE, C1E, DE, D1E. Mee te brengen.: aanvraagformulier afgeleverd door examencentrum of door de gemeente. formulier van de begeleider, aan te vragen bij de gemeente waar de begeleider ingeschreven is Als dat Jette is, breng dan de identiteitskaart en het rijbewijs van de begeleider mee.
Voorlopig rijbewijs Stad Roeselare.
Je bent niet verplicht om rijschool te volgen behalve voor categorie A. Je bent niet langer dan drie jaar geleden geslaagd voor het theoretisch examen voor de categorie waarvoor je het voorlopig rijbewijs aanvraagt. Voorlopig rijbewijs met begeleider: je kan het voorlopig rijbewijs met begeleider afhalen vanaf 17 jaar.

Contacteer ons