Resultaten voor rijbewijs categorie a

 
rijbewijs categorie a
 
Voorlopig rijbewijs Sint Pieters Leeuw.
Dit voorlopig rijbewijs is 12 maanden geldig. Ten vroegste 1 maand na het bekomen van het voorlopig rijbewijs, legt u een praktisch examen af. Er is een begeleider vereist met uitzondering van categorie A. De begeleiders wordten vermeld op het voorlopig rijbewijs.
persoonlijke lening
Bromfietsrijbewijs cat. AM.
Het rijbewijs AM bromfietsrijbewijs is waarschijnlijk je allereerste rijbewijs. Je moet sowieso starten met de theorie: je moet een examen afleggen waarbij je 40 vragen moet beantwoorden. Je kan je voorbereiden via zelfstudie of door een cursus te volgen in de rijschool te Gent of Merelbeke.
partytent
Rijbewijs, categorie B Gemeente Olen.
Rijbewijs, categorie B. Een rijbewijs categorie B heb je nodig om een gewone auto te mogen besturen. Deze wagen heeft een maximale toegelaten massa van niet meer dan 3.500 kg en is bestemd voor vervoer van maximum acht personen, bestuurder niet inbegrepen.
personenbelasting boekhouder
EEN RIJBEWIJS A1 A2 OF A BEKOMEN RIJBEWIJS A/A1/A2 Gratis Rijbewijs Online.
Het vroegere" rijbewijs A beperkt vermogen" maximumvermogen 25 kW/34 pk en een vermogen/gewichtsverhouding van maximum 016, kW/kg wordt gelijkgesteld aan de categorie A2. Als je voor het vroegere" rijbewijs A beperkt vermogen" zie hierboven al een voorlopig rijbewijs haalde voor 1 mei 2013, kan je rechtstreeks en vanaf 18 jaar de praktische examens afleggen voor het rijbewijs A2, op voorwaarde dat je binnen de geldigheidsduur van één jaar voor het voorlopig rijbewijs blijft.
google analytics website
Rijbewijs Nederlands.
Categorie B automatische schakeling: 1 of 2 begeleiders categorie AM, A en A 25 kw of 016kw/kg, C1 en C, D1 en D, BE, CE, C1E, DE, D1E. Mee te brengen.: aanvraagformulier afgeleverd door examencentrum of door de gemeente. formulier van de begeleider, aan te vragen bij de gemeente waar de begeleider ingeschreven is Als dat Jette is, breng dan de identiteitskaart en het rijbewijs van de begeleider mee.
wax strips
Rijbewijs A, moto Gemeente Boutersem.
Categorie A: 22 jaar rechtstreeks door minimum 9 uur opleiding in een erkende rijschool examens theoretisch en praktijk of geleidelijke toegang 2 jaar rijbewijs A2 4 uur opleiding in een erkende rijschool praktijk examen. het formulier Aanvraag" voor een rijbewijs" afgeleverd door het examencentrum, volledig ingevuld en ondertekend aan de voor en achterzijde.
sea life blankenberge
Rijschool Topper A.M. FAQ A Moto.
Het rijbewijs A voor voertuigen met onbeperkt vermogen vanaf 35 kW. Wie zijn rijbewijs categorie B heeft behaald voor 1/1/1989 heeft automatisch ook een rijbewijs voor moto, categorie A. Wie zijn rijbewijs categorie B heeft behaald na 31/12/1988 maar voor 1/5/2011, die mag na 2 jaar rijden met tweewielige motorvoertuigen waarvoor het rijbewijs categorie A1 nodig is.
leningen
Belgisch rijbewijs Stad Hasselt.
Twitter Facebook LinkedIn Email. Wil je zelf met de bromfiets, motor, auto, bus, vrachtwagen of landbouwvoertuig op de openbare weg rijden? Dan heb je een rijbewijs nodig.: auto: categorie B. motor: categorie A. bromfiets: categorie AM. bus: categorie D. vrachtwagen: categorie C.
lashes

Contacteer ons