Op zoek naar rijbewijs categorie a?

 
rijbewijs categorie a
 
Rijbewijs
Rijbewijs
Motorfiets cat. A1-A2-A Rijschool Traffix.
Categorie A: 24 jaar of 22 jaar als je al meer dan 2 jaar je rijbewijs A2 hebt geleidelijke toegang. Hoewel niet wettelijk verplicht, raden we je ten stelligste aan eerst voor je theorie-examen te slagen alvorens aan de praktijk te beginnen.
hotmail inloggen aanmelden
EEN RIJBEWIJS A1 A2 OF A BEKOMEN RIJBEWIJS A/A1/A2 Gratis Rijbewijs Online.
Het vroegere" rijbewijs A beperkt vermogen" maximumvermogen 25 kW/34 pk en een vermogen/gewichtsverhouding van maximum 016, kW/kg wordt gelijkgesteld aan de categorie A2. Als je voor het vroegere" rijbewijs A beperkt vermogen" zie hierboven al een voorlopig rijbewijs haalde voor 1 mei 2013, kan je rechtstreeks en vanaf 18 jaar de praktische examens afleggen voor het rijbewijs A2, op voorwaarde dat je binnen de geldigheidsduur van één jaar voor het voorlopig rijbewijs blijft.
auto verzekeren
Motorrijbewijs VAB-Rijschool.
Studeer de wegcode met de studieboeken uit onze webwinkel en/of volg theorielessen bij VAB-Rijschool. Als je al een rijbewijs uit de categorie A hebt, hoef je niet opnieuw examen af te leggen. Het theoretische examen. Je kan je theoretische examen voor rijbewijs A afleggen als je minstens 17 jaar en 9 maanden bent.
web vpn
3 soorten rijbewijzen overgangstijd.
1 Het rijbewijs, geldig verklaard voor de categorie B en afgegeven voor 1 september 2001, laat het besturen van voertuigen van de categorie A met een maximale cilinderinhoud van 125 cm 3 en met een maximaal vermogen van 11 kW toe.
plafond schilderen
Categorieën van rijbewijs Belgium.be.
Voor personen met een handicap is de procedure om een rijbewijs te verkrijgen ook verschillend. De verschillende rijbewijzen worden hieronder opgesomd.: Categorie AM: Bromfietsen met een maximumsnelheid tussen 25 en 45 km/u. Categorie A: Motorfietsen. Categorie B: Wagens. Categorie C: Vrachtwagens.
Overzicht categorie v/h rijbewijs.
vermogen van 11 KW en is enkel geldig in België. Leeftijd: 18 jaar 21 jaar of 2 jaar A 25 kw en 016, kw/kg. Is vereist voor wie 16 jaar geworden is vanaf 1 september 2002: Bestuurders van landbouwtrekkers, met of zonder aanhangwagen en van als landbouwmaterieel, landbouwmotor of maaimachine ingeschreven voertuigen, die van de hoeve naar het veld rijden en omgekeerd. De maximaal toegelaten massa mag niet meer dan 15 ton bedragen. 21 jaar indien 15 ton Model van getuigschrift Indien niet van de hoeve naar het veld en omgekeerd: 18 jaar max. 75, T 75, T in bezit van getuigschrift vakbekwaamheid 21 jaar 75, ton rijbewijs B of C Niet van toepassing indien geboren voor 1 oktober 1982. Land en bosbouwvoertuigen en hun aanhangwagens alsook de als landbouwmaterieel, landbouwmotor of maaimachine ingeschreven voertuigen. Zijn vrijgesteld: geboren voor 1 oktober 1982. De drie en vierwielers met motor behoren eveneens tot deze categorie indien zij niet voldoen aan de cat.
Rijbewijs categorie AM en voorlopig rijbewijs categorie A Gemeente Edegem.
Deze afwijking telt enkel tot 3 jaar na de afgifte van het rijbewijs A. De categorie A kan vervolgens ook bekomen worden op de leeftijd van 21 jaar indien je geslaagd bent voor het praktisch examen A vóór 01/05/2013 of tijdens de geldigheid van het VRB M3 categorie A als het VRB werd afgeleverd vóór 01/05/2013.
Definitie categorie A GOCA.
Categorie A: motorfietsen met of zonder zijspan met een vermogen van meer dan 35 kW en driewielers met motor met een vermogen van meer dan 15 kW. Ben je in het bezit van een rijbewijs B afgegeven voor 1 mei 2011 dan mag je een motor categorie A1 besturen.

Contacteer ons