Meer resultaten voor rijbewijs categorie a

 
rijbewijs categorie a
 
Rijbewijs
Rijbewijs voorlopig rijbewijs categorie B.
Home: Burger Welzijn Bevolking. A A A. Adreswijziging verhuis binnen de gemeente. Adreswijziging vertrek naar het buitenland. Adreswijziging vertrek uit de gemeente. Ambassades en Consulaten. Ambtshalve inschrijving in het bevolkingsregister. Ambtshalve schrapping uit het bevolkingsregister. Arbeidskaarten voor vreemdelingen. Eensluidend verklaren van afschriften. Elektronische identiteitskaart Belgen of Eid. Elektronische identiteitskaart en kids-id verlies, diefstal, beschadiging. Elektronische vreemdelingenkaart of Evk. Elektronische vreemdelingenkaart verlies, diefstal, beschadiging. Identiteitsstuk 12 jaar. Laatste wilsbeschikking inzake wijze lijkbezorging. Militie attest van legerdienst. Nationaliteitsbewijs voor niet-Belgen. Personenlijsten en statistieken. Rijbewijs bankkaartmodel aanvraag eerste rijbewijs. Rijbewijs internationaal rijbewijs. Rijbewijs voorlopig rijbewijs andere categorieën dan B. Rijbewijs voorlopig rijbewijs categorie B.
afstandsbediening
EEN RIJBEWIJS A1 A2 OF A BEKOMEN RIJBEWIJS A/A1/A2 Gratis Rijbewijs Online.
Het vroegere" rijbewijs A beperkt vermogen" maximumvermogen 25 kW/34 pk en een vermogen/gewichtsverhouding van maximum 016, kW/kg wordt gelijkgesteld aan de categorie A2. Als je voor het vroegere" rijbewijs A beperkt vermogen" zie hierboven al een voorlopig rijbewijs haalde voor 1 mei 2013, kan je rechtstreeks en vanaf 18 jaar de praktische examens afleggen voor het rijbewijs A2, op voorwaarde dat je binnen de geldigheidsduur van één jaar voor het voorlopig rijbewijs blijft.
speelautomaten
Rijbewijs-voorlopig Cat.B aanvraag Kuurne.
minstens 8 jaar in het bezit zijn van een Belgisch of Europees rijbewijs, minimum voor de categorie B. tijdens de laatste 3 jaar geen verval van het recht tot sturen hebben opgelopen. het laatste jaar geen begeleider zijn geweest voor andere personen, tenzij dit voor eigen kinderen, kleinkinderen, zussen, broers en pleegkinderen of deze van de wettige partner was.
gps tracking
Welke rijbewijzen rijbewijscategorieën zijn er? Rijksoverheid.nl.
A, A1 en A2: motorrijbewijs.; AM: rijbewijs voor bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets en brommobiel.; BE en B code 96: rijbewijs voor auto B met aanhanger.; CE: rijbewijs voor vrachtwagen C met aanhanger.; C1: rijbewijs voor lichte vrachtwagen gewicht tussen 3.500-7.500 kilo.; C1E: rijbewijs voor vrachtwagen C1 met aanhanger.; D: busrijbewijs vervoer van meer dan 8 personen.; DE: rijbewijs voor bus D met aanhanger.; D1: rijbewijs voor kleine bus vervoer van 8-16 personen.; D1E: rijbewijs voor kleine bus D1E met aanhanger.; Met het gewicht wordt de toegestane maximummassa bedoeld. Dit is het lege gewicht het maximale laadvermogen. Geslaagd voor ander soort rijbewijs: bijschrijven. Als u bent geslaagd voor een rij-examen, toont u dat aan met uw rijbewijs. Op uw rijbewijsdocument moeten daarom al uw rijbewijzen staan. Heeft u al een autorijbewijs, maar slaagt u nu ook voor een vrachtwagenrijbewijs? Vraag dan een nieuw rijbewijsdocument aan. De nieuwe categorie wordt dan op het rijbewijspasje bijgeschreven.
dakrenovatie
Categorie C C1 Rijbewijs SBAT.
Maak een afspraak. Maak een afspraak. Categorie C C1. Categorie A1/A2 A. Categorie C C1. Categorie CE C1E. Categorie C C1 VAK. Categorie CE C1E VAK. Categorie D D1. Categorie DE D1E. Categorie D D1 VAK. Rijbewijs voor de categorie C.:
Audio
Rijbewijs, categorie B Gemeente Olen.
Rijbewijs, categorie B. Een rijbewijs categorie B heb je nodig om een gewone auto te mogen besturen. Deze wagen heeft een maximale toegelaten massa van niet meer dan 3.500 kg en is bestemd voor vervoer van maximum acht personen, bestuurder niet inbegrepen.
AUTO Automatic
Voorlopig rijbewijs Zutendaal.
afleggen van een praktisch examen ten vroegste na 3 maanden, met de rijschool. de houder van een voorlopig rijbewijs model 18, mag vergezeld worden door één persoon van minstens 24 jaar die ook houder is van een rijbewijs B. Model 36: enkel voor categorie B.
voorlopig rijbewijs Gemeente Puurs.
Dit voorlopig rijbewijs krijg je na een geslaagd theoretisch examen, eventueel verplichte uren rijschool en geslaagd examen privéterrein voor de categorie groep A. Voor de categorie C en D is een geneeskundige schifting nodig, dit krijgt men na medische controle door een arbeidsgeneesheer.

Contacteer ons