Meer resultaten voor scooter verzekering

 
scooter verzekering
 
Motorverzekering en Bromfietsverzekering.
basis motorverzekering, wettelijk verplicht vanaf de inschrijving van een motor, brommer of scooter. tot 75% korting op de premie van uw motorverzekering in combinatie met onze autoverzekering niet van toepassing op een bromfiets, max. 50cc en 45km/u. veiligheid van de bestuurder motor. uw veiligheid is essentieel, ook als bestuurder. u bent beschermd, zelfs bij een ongeval in fout. 24 uur per dag hulpverlening bij pech ongeval. zowel in België als in het buitenland. voorbehouden voor motoren. aan uw zijde bij een juridisch geschil in verband met het verzekerde voertuig. Uw verzekering rechtsbijstand bij AXA.
3 dagen tenerife
Bromfietsverzekering online premie en polis aansluiten ZEV.
De regularisatieprocedure om je bromfiets in te schrijven start op 11 december 2015 en eindigt op 11 december 2017. In deze periode dienen alle bromfietsen, brommobielen voorzien te zijn van een nummerplaat. Hoe kan je snel een nummerplaat voor je bromfiets bekomen? Motorverzekering scooterverzekering: premie online.
bing
Brommerverzekering scooterverzekering offerte Ethias.
Indien u een offerte wilt maken voor een andere persoon, contacteer dan ons Contactcenter Leven: 011 28 27 40 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. Bent u of een gezinslid reeds elders verzekerd voor dit type verzekering?
persoonlijke lening
Scooterverzekering Direct uw scooter online verzekeren Univé.
Ja, wanneer u een Beperkt Casco of een All Riskverzekering heeft afgesloten voor uw scooter, dan geldt er een eigen risico van 100. Lees meer over onze scooterverzekering. Kapot Mijn scooter rijdt niet meer. Kan ik de verzekering beëindigen? Uw scooter moet altijd verzekerd zijn, ook als hij kapot is.
vochtbestrijding
De brommerverzekering op jouw maat KBC Bank Verzekering.
Rij je op de openbare weg met een brommer klasse A of klasse B? Dan ben je wettelijk verplicht een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid BA af te sluiten. Deze verplichte verzekering voor je brommer vergoedt de schade die je met je brommer aan anderen toebrengt wanneer je een ongeval veroorzaakt.
Brommerverzekering scooterverzekering Ethias.
Kortingen voor elektrische of hybride voertuigen. Verzekering Scooter Bromfiets. De verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheid BA dekt. De materiële en lichamelijke schade aan derden bij een ongeval. Opgelet: de verplichte BA van de Scooter en bromfietsverzekering verzekert niet uw eigen lichamelijke schade wanneer u in fout bent!
Scooterverzekering online afsluiten ANWB.
De ANWB Scooterverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe tweewielers. Bij diefstal en totaal verlies van uw scooter in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed. Pechhulp voor je scooter. De ANWB biedt ook hulp voor je scooter, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Contacteer ons