Meer resultaten voor bromfiets

 
bromfiets
 
RIJBEWIJS AM BROMFIETS Rijschool t Noorden.
Wij geven deze praktijklessen in groep van 3 of 4 kandidaten met 1 instructeur, deze zal je tijdens de rit op de openbare weg begeleiden met een bromfiets. Je praktijkexamen kan je afleggen minimum leeftijd 16 jaar met je eigen bromfiets of met de bromfiets van de rijschool.
Verzekeren
Bromfiets Advieskantoor Houbrechts Bromfiets.
Verder zijn sommige bromfietsen tegenwoordig vaak even duur als een tweedehands motor. Een omnium voor uw bromfiets is dus zeker het overwegen waard. Denk ook aan een ongevallenverzekering! Maar ook een ongevallenverzekering is niet onverstandig. Naast een vergoeding voor de schade.
5 sterren hotels costa adeje tenerife
Rijbewijs bromfiets Stad Gent.
Wie geboren is vóór 14/02/1961 mag met een bromfiets cat. AM rijden zonder te beschikken over een rijbewijs. Een rijbewijs A of B is ook geldig voor het rijbewijs AM. Als u met een bromfiets een passagier wil vervoeren moet u minstens 18 jaar zijn.
Panasonic
Kinderen vervoeren op motors of bromfietsen Europ Assistance.
Van 3 tot 8 jaar mogen kinderen enkel vervoerd worden op een motorfiets of bromfiets met een cilinderinhoud van maximum 125cc, en dit in een geschikt kinderbeveiligingssysteem en met aangepaste kledij en helm zie hieronder. Vanaf 8 jaar mogen kinderen vervoerd worden op een bromfiets of motor/motorfiets van meer dan 125cc, met afhankelijk van de gestalte, een kinderbeveiligingssysteem en met aangepaste kledij en een helm.
scooter
Binnenkort premie voor wie een elektrische bromfiets of motor koopt VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Binnenkort premie voor wie een elektrische bromfiets of motor koopt. Wie vanaf 15 april een elektrische bromfiets of motor koopt kan daar een premie voor krijgen. Tot een kwart van de aankoopprijs wordt terugbetaald, met een maximum van 1.500 euro voor een elektrische motor of 750 euro voor een bromfiets klasse B.
hippe fiets
Rijbewijs AM Bromfiets Gemeente Zele.
Wie geboren is voor 14 februari 1961, mag met een bromfiets klasse B rijden zonder rijbewijs. Een rijbewijs A of B is ook geldig voor het rijbewijs AM. Als je met je bromfiets een passagier wil vervoeren, moet je minstens 18 jaar zijn.
theorie
Verzekering bromfiets: dit mag u niet vergeten Verzekering bromfiets: dit mag u niet vergeten. search. angle-down. angle-down. angle-down. angle-down. angle-down. angle-down. angle-left.
Het ene deel van het bewijs bewaart u thuis, het tweede neemt u mee als u met de bromfiets rijdt. Verzekering opgevoerde of opgefokte bromfiets. Tot slot nog dit: het opvoeren van de snelheid van een bromfiets lijkt stoer, maar is onveilig en gevaarlijk.
auto theorie
Nieuwe premie voor elektrische bromfietsen B en elektrische motorfietsen Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De Vlaamse overheid geeft vanaf 15 april 2018 tot eind 2019 een premie bij de aankoop van een nieuwe elektrische bromfiets klasse B en/of een elektrische motorfiets. Voor een bromfiets klasse B bedraagt de premie 750 euro, voor een motorfiets 1500 euro met telkens een maximum van 25% van de catalogusprijs.
lekke band

Contacteer ons