Resultaten voor bromfiets

 
bromfiets
 
Nieuwe premie voor elektrische bromfietsen B en elektrische motorfietsen Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De Vlaamse overheid geeft vanaf 15 april 2018 tot eind 2019 een premie bij de aankoop van een nieuwe elektrische bromfiets klasse B en/of een elektrische motorfiets. Voor een bromfiets klasse B bedraagt de premie 750 euro, voor een motorfiets 1500 euro met telkens een maximum van 25% van de catalogusprijs.
theorie
Kinderen vervoeren op motors of bromfietsen Europ Assistance.
Van 3 tot 8 jaar mogen kinderen enkel vervoerd worden op een motorfiets of bromfiets met een cilinderinhoud van maximum 125cc, en dit in een geschikt kinderbeveiligingssysteem en met aangepaste kledij en helm zie hieronder. Vanaf 8 jaar mogen kinderen vervoerd worden op een bromfiets of motor/motorfiets van meer dan 125cc, met afhankelijk van de gestalte, een kinderbeveiligingssysteem en met aangepaste kledij en een helm.
scooter
Rijbewijs bromfiets Stad Gent.
Wie geboren is vóór 14/02/1961 mag met een bromfiets cat. AM rijden zonder te beschikken over een rijbewijs. Een rijbewijs A of B is ook geldig voor het rijbewijs AM. Als u met een bromfiets een passagier wil vervoeren moet u minstens 18 jaar zijn.
theorie
Rijbewijs AM Bromfiets Gemeente Zele.
Wie geboren is voor 14 februari 1961, mag met een bromfiets klasse B rijden zonder rijbewijs. Een rijbewijs A of B is ook geldig voor het rijbewijs AM. Als je met je bromfiets een passagier wil vervoeren, moet je minstens 18 jaar zijn.
particuliere
Verzekering bromfiets: dit mag u niet vergeten Verzekering bromfiets: dit mag u niet vergeten. search. angle-down. angle-down. angle-down. angle-down. angle-down. angle-down. angle-left.
Het ene deel van het bewijs bewaart u thuis, het tweede neemt u mee als u met de bromfiets rijdt. Verzekering opgevoerde of opgefokte bromfiets. Tot slot nog dit: het opvoeren van de snelheid van een bromfiets lijkt stoer, maar is onveilig en gevaarlijk.
scooter
Een nummerplaat voor elke bromfiets Evere.
Een nummerplaat voor elke bromfiets. Een nummerplaat voor elke bromfiets. Heb je een bromfiets maar nog geen nummerplaat? Je veiligheid wacht niet, denk eraan! Sinds 31 maart 2014 moeten alle nieuwe bromfietsen die in België in het verkeer worden gebracht, worden ingeschreven.
tweedehands brommers
Rijbewijs bromfiets Sint-Truiden.
Ben je geboren voor 14 februari 1961, dan mag je met een bromfiets klasse B rijden zonder rijbewijs. Een rijbewijs A of B is ook geldig voor het rijbewijs AM. Als je met een bromfiets een passagier wil vervoeren, moet je minstens 18 jaar oud zijn.
hippe fiets
Moet mijn bromfiets ingeschreven worden AG Insurance.
wordt niet beschouwd als een bromfiets en is dus niet onderworpen aan de verplichte inschrijving. De voertuigen die uitsluitend bestemd zijn voor het gebruik door personen met beperkte mobiliteit, worden niet beschouwd als bromfietsen. Hebt u een bromfiets gekocht die al ingeschreven was?
klasse

Contacteer ons