Op zoek naar bromfiets?

 
bromfiets
 
bromfietsen.
Wij zijn officieel dealer van volgende merken bromfietsen. SYM PEUGEOT DERBI VESPA PIAGGIO. U heeft bij ons al een nieuwe bromfiets vanaf 1.399 euro met 3 jaar garantie! prijs exclusief 90 Milieukost. NU OP ALLE SYM BROMFIETSEN 3 JAAR FABRIEKSGARANTIE.
hippe fiets
VERKEERSREGELS VOOR BROMFIETSEN.
Je moet de handen aan het stuur houden en de voeten op de pedalen. Bovendien mag je ook op een bromfiets je GSM niet gebruiken. Er mogen niet meer passagiers vervoerd worden dan er plaatsen voorzien zijn op de bromfiets.
rijexamen
VERSCHIL MOTORFIETS BROMFIETS RIJBEWIJS A/A1/A2 Gratis Rijbewijs Online.
Het verwijderen van het achterste spatbord en bijgevolg het geel signalisatieplaatje aanbrengen op de zijkant van de bromfiets is verboden. Bromfiets klasse B. Wat is een bromfiets klasse B? Tweewielig voertuig met een verbrandingsmotor van maximum 50 cc of een elektrische motor.
theorie
Bromfietsen Belgium.be.
Op de website van de FOD Mobiliteit en Vervoer vindt u alle informatie over de regularisatieprocedure voor voertuigen van dit type die vóór 30/03/2014 werden gekocht. Als u zich op de openbare weg verplaatst met een bromfiets moet u steeds de volgende documenten bij u hebben.:
lening
Bromfiets Wikipedia.
Oorspronkelijk was een bromfiets een fiets waaraan een motor was toegevoegd, maar in de loop der jaren is de bromfiets steeds meer een lichte motorfiets geworden en de meeste hedendaagse bromfietsen lijken helemaal niet meer op fietsen. Pas sinds de bromfiets als zodanig in de wetgeving is opgenomen, is hieraan de maximale cilinderinhoud van 499, cc verbonden.
auto theorie
Bromfiets Brommers Scooters 2dehands.be.
ik kocht deze zaken nieuw omdat de bromfiets geen ontsteking gaf maar zag toen dat de massakabel door was, dus heb ik deze zaken niet nodig. gisteren 1208: Evergem. zadel voor bromfiets. zadel voor bromfiets van wat hij is voor wat prijs 15euro.
lekke band
Wat als ik met een opgefokte bromfiets rijd?
Een bromfiets is opgefokt wanneer hij naar bouw en motorvermogen harder kan dan de toegelaten maximumsnelheid. Op dat moment spreken we juridisch niet langer van een bromfiets, maar van een motorfiets. Voor een bromfiets klasse A is de maximumsnelheid 25 km per uur, voor een klasse B is dat 45 km per uur.

Contacteer ons