Zoeken naar elektrische fietsen woon werkverkeer

 
elektrische fietsen woon werkverkeer
 
Woon-werkfietsen Alles over fietsen naar het werk.
Uit de nieuwe mobiliteitsbarometer van Acerta blijkt dat de populariteit van de fiets blijft toenemen, 24% van de werknemers nam. Brouwerij New Belgium geeft alle personeelsleden na 1 jaar dienst een gratis fiets. 17/12/2017 admin 0. Snelle elektrische fietsen worden voortaan fiscaal gelijkgesteld met de gewone fiets.
B2B
ELMO@Work.
Het onderzoek zelf bestond uit proefprojecten bij 72 werknemers uit 7 verschillende bedrijven die gedurende de periode van een jaar hun vertrouwde transportwijze omruilden voor respectievelijk 61 gewone elektrische fietsen, 4 elektrische bakfietsen, 4 elektrische vouwfietsen en 3 elektrische scooters.
auto verzekeren
Bedrijfsfiets / Fietsleasing Chamizo Fietsen.
Zo voorziet u enerzijds uw werknemer van een doeltreffend en gezond vervoersmiddel, en anderzijds zorgt u ook voor gemotiveerde werknemers die actief bijdragen aan een beter milieu. Bij ons kan je terecht voor een groot aanbod kwaliteitsfietsen van de beste merken en in verschillende categorieën: elektrische high speed 45km/u fietsen, klassieke stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen, mountainbikes, vouwfietsen en elektrische bakfietsen.
Versus
Hoe zit dat nu fiscaal met die elektrische fietsen? Belastingen Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Domein: Belastingen Advies toegevoegd op 24 oktober 2016. Hoe zit dat nu fiscaal met die elektrische fietsen? Sinds 1 oktober 2016 zijn de spelregels voor sommige elektrische fietsen veranderd. Bent u nog helemaal mee en voldoet u wel aan alle verplichtingen?
goedkoop naar tenerife in januari
Bedrijfsfietsen en speed pedelecs voortaan volledig vrijgesteld van fiscale RSZ bijdragen. link2fleet for a smarter mobility.
De regeling geldt zowel voor de eigen fiets als voor de bedrijfsfiets die al dan niet door de werkgever in leasing worden genomen. De regeling geldt ook voor klassieke elektrische fietsen tot een max. snelheid van 25 kilometer per uur en sinds 1 januari 2017 ook voor snelle elektrische fietsen, de zogenoemde speed pedelecs, met een trapondersteuning tot 45 kilometer per uur.
boekhouder wilrijk
10 tips voor de aankoop van een e-bike Fietsen Gaethofs.
Zo zal je merken als je in groep gaat fietsen dat niet iedereen even lang mee zal kunnen Er zijn immers tal van factoren die een invloed hebben op de actieradius van je elektrische fiets.: Totaalgewicht: het gewicht van de fiets zelf, zijn bestuurder en zijn lading kunnen de actieradius positief of negatief beïnvloeden.
wax strips
Top 5: Beste Speed Pedelecs, snelle e-bikes Elektrabikes.nl.
Elektrische fietsen faq. Verzekeren van een elektrische fiets. Elektrische fietsen faq. Verzekeren van een elektrische fiets. 45kmh Top 5: Beste Speed Pedelecs, snelle e-bikes. Speed pedelec, speed bike, s-pedelec.allemaal benamingen voor een elektrische fiets die sneller gaat dan de reguliere modellen.
persoonlijke lening
Fietsvergoeding: geldt ze ook voor elektrische fietsen?
Blader: Home / Fietsvergoeding: geldt ze ook voor elektrische fietsen? Fietsvergoeding: geldt ze ook voor elektrische fietsen? Foto: persfoto Gazelle. In België kunnen werknemers van hun werkgever een fietsvergoeding krijgen wanneer ze met de fiets naar het werk komen, maar geldt deze ook voor elektrische fietsen?
Kit

Contacteer ons