Resultaten voor bromfiets verzekeren

 
bromfiets verzekeren
 
Speciale oldtimerverzekering voor bromfiets Oldtimerverzekering vergelijken.
Dat betekent uiteraard ook dat deze verzekering de hoogste premie kent, de WA oldtimerverzekering voor de bromfiets vormt veelal de meest voordelige keuze qua premie. Het is de moeite waard om de verschillende oldtimerverzekeringen voor de bromfiets met elkaar te vergelijken.
autoverzekering simulatie
Bromfiets en brommerverzekering online afsluiten Univé.
Opgevoerde brommers zijn niet verzekerd; de schade die daarmee wordt veroorzaakt is dus niet gedekt. Sterker nog: als uw kind met een opgevoerde brommer schade aan een ander veroorzaakt, kan de verzekeraar de eventuele schadevergoeding verhalen op uw kind. Verzekeren Moet ik de bromfiets verzekeren?
hybride
Oldtimer bromfietsverzekering, met unieke verzamelpolis!
De schorsing is maar een jaar geldig. Vergeet u de oldtimer bromfiets opnieuw te schorsen dan loopt u het risico op een boete van de RDW. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het verzekeren van uw oldtimer bromfiets of bromfietsen?
auto goedkoop verzekeren
Alle verzekeringen Lecluyse.
Iedereen die met een bromfiets op de openbare weg komt is wettelijk verplicht zich te verzekeren voor zijn burgerlijke aansprakelijkheid. De waarborg B.A. houdt in dat de verzekeringsmaatschappij de schade vergoedt aan derden waarvoor de bestuurder van de bromfiets aansprakelijk is.
dakwerken Limburg
Burgerlijke aansprakelijkheid voor motoren Touring Verzekeringen.
Men moet minstens 18 jaar zijn om een motorfiets te besturen en uiteraard een rijbewijs hebben. Wat is een bromfiets? Een tweewieler met minder dan 50cc valt onder de categorie bromfiets. Bij bromfietsen wordt er een onderscheid gemaakt tussen klasse A geen rijbewijs nodig en klasse B rijbewijs A3 verplicht als u geboren bent na 14/02/1961.
Sleepy
Bromfietsverzekering Verzeker je bromfiets optimaal bij ZEKUR.
Dit is verzekerd. Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering WA voor je bromfiets is wettelijk verplicht. Deze verzekering vergoedt schade die je aan andere personen of voertuigen aanbrengt. Gewoon ZEKUR Bromfiets bestaat uit de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering WA. Wil je je uitgebreider verzekeren, kies dan voor Extra ZEKUR Bromfiets.
audio versterker
Bromfietsverzekering Reaal.
Het maakt niet uit, want onze verzekering is geschikt voor de meeste soorten bromfietsen. Er zijn een paar bromfietsen die we niet verzekeren. Onze bromfietsverzekering kun je uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Die vergoeden bijvoorbeeld schade als je bijrijder gewond raakt. Kies je voor Beperkt Casco of Volledig Casco, dan vergoeden we schade aan de accessoires waarmee je je bromfiets hebt uitgerust tot maximaal 250.
Verzekeringen afsluiten AXA Bank.
Met een bromfiets koopt u een stukje vrijheid. En met een bromfietsverzekering van AXA bent u zeker van de beste bescherming als u de weg opgaat. Bovendien kunt u rekenen op 24/24 pechbijstand én de beste rechtsbijstand. Uw woning is belangrijk in uw leven. Het is de plaats waar u en uw gezin echt thuis zijn. Om daarvan zorgeloos te genieten, kiest u een brandverzekering die bij u past. Huis of appartement, huren of eigenaar zijn, groot of klein wonen, gewone of waardevolle inboedel verzekeren We hebben altijd een brandverzekering op maat van uw woning en uw leven.

Contacteer ons