Op zoek naar Eco Traveler elektrische vouwfietsen?

 
Eco Traveler elektrische vouwfietsen
 
Eco traveller, een ideale elektrische vouwfiets.
De eco traveller elektrische vouwfiets is uitgerust met een 360 WH lithium Ion accu. Dit in combinatie met een krachtige 250 W motor zorgt ervoor dat deze elektrische vouwfiets een prettige en soepele ondersteuning geeft met een aanzienlijke actieradius. Pluspunten eco traveller.:
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008578/Search%20engines/Optimization.aspx
Elektrische vouwfietsen-test 2017 ANWB. Elektrische vouwfietsen-test 2017 ANWB.
Wij hebben tien elektrische vouwfietsen getest die allemaal onder de duizend euro te koop zijn en daar blijken best een paar hele fijne bij te zitten. Hieronder lees je per geteste elektrische vouwfiets een beschrijving, de specificaties en de beoordeling.
SEO-SEA
Fietsenwijk.nl Eco Traveller N3 Elektrische Vouwfiets 3 versnellingen met Rollerbrake / V-Brake.
De fiets kan worden opgevouwen tot een klein pakket, waardoor deze makkelijk is mee te nemen op de boot, in de camper of caravan, of gewoon achter in de auto. In diverse testen van elektrische vouwfietsen wordt de Eco Traveller als zeer goed beoordeeld bijv.
leemanskredieten.be
Bizobike Elektrische vouwfietsen, plooifietsen, Ebikes.
Actieradius / 70 Km Eco stand. Beschikbaar in kleur: Mat grijs. Full Carbon T700. 36V Batterij in het frame Panasonic cellen / 8.7ah 314Wh. Geluidloze Bofeili middenmotor 250W Wereldwijd patent. Shimano SORA 9 Speed. Shimano hydraulische schijfremmen. Geintegreerde frame sluiting. FOAM zadel Selle Royal. Inclusief voor en achterlicht. Inclusief handige draagtas op wielen. Opgevouwen afmetingen: L 85 x B 42 x H 68 cm Gewicht: 14.3kg. Volgens Klaas van Bizobike is de E-Carbon de uitgelezen vouwfiets. Op de vraag naar lichtere elektrische vouwfietsen, komt Bizobike met.
Home Eco Traveller Company.
Er komen steeds meer Eco Traveller dealers in Nederland! Wij helpen u graag de weg te vinden naar dichtsbijzijnde dealer van de Eco Traveller Elektrische vouwfiets. Wist u dat diverse Eco Traveller dealers uw elektrische vouwfiets ook gewoon op kunnen.
elektrische fiets fiets bestellen eco traveller elektrische vouwfiets.
De Eco Traveller elektrische vouwfiets is uitgerust met een Lithium Ion accu. Eco Traveller ElektrischeFietsTest.nl. Vanaf prijs opgegeven door fabrikant. Awards In diverse testen van elektrische vouwfietsen wordt de Eco Traveller als zeer goed beoordeeld bijv. bij de ANWB en bij het E-BIKE Trekking Magazine.
Masteling Tweewielers Nieuw in ons assortiment: de Eco Traveller elektrische vouwfiets.
Zeer goed beoordeeld in diverse testen. ANWB en KCK elektrische vouwfietsen test. De Eco Traveller is uitgerust met een 360 Wh Lithium Ion Accu uitneembaar. Dit is combinatie met een krachtige 250W motor zorgt ervoor dat deze elektrische vouwfiets een prettige en soepele ondersteuning geeft met een aanzienlijke actieradius.
De Groene Tweewieler ECO Traveller elektrische vouwfiets.
ledverlichting voor Spanning Luceo en achter. Categorie├źn: Elektrische Fietsen, Elektrische vouwfietsen. Eco Traveller N3. De Eco Traveller N3 is een elektrische vouwfiets met extra lage instap. Ideaal als u op zoek bent naar een opvouwbare elektrofiets waar u gemakkelijk op kunt stappen.

Contacteer ons